Düzce ilinin minik çilekleri dağdan toplanarak hazırlanmıştır. Enfes yaylalardan toplanan dağ çileği Reçelimiz Bol tanelidir, temizdir, tazedir ve kapağını açtığınızda gerçekten de bunu hissedebilirsiniz. İçerisinde kimyasal beyaz şeker değil, pancar şekeri kullanılmaktadır. O da az miktarda. Toplaması, ayıklanması, temizlenmesi, reçel olma haline kadar en meşakkatli ürünlerden biridir. Almak isterseniz yardımcı olurum.
Düzce’nin ve Bolunun mis gibi havasını soluyarak olgunlaşan yabani çilekler baharın sonlarına doğru göz alıcı bir kırmızıya boyanır. Diğer çilek türlerinden daha ufak olan dağ çileği yaz başında dağlardan toplanır ve geleneksel yöntemlerle odun ateşine konan bakır kazanlarda kaynatılır.
Doğanın tatlı hediyesi, doğanın cömert armağanlarından biri olan dağ çileği hem göz alıcı görüntüsü hemde lezzeti ile insanları cezbetmektedir
En önemlisi ise fazla karıştırma Devamını Göster